Nederlandse Ambassade in Panama Stad, Panama

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 67

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Bereikbaarheid Ambassade tijdens feestdagen

Vanaf 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is de Ambassade alleen bereikbaar voor noodgevallen. Ons consulaire telefoonnummer (507) 280 6650 blijft 24 uur per dag bereikbaar.

2 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

3 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

4 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

5 Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2016

Op 30 maart a.s. vindt de Bedrijvendag plaats. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks voor ambassadeurs en consuls-generaal organiseert.

6 Aruba hosts conference SIDS and PPP

Together with the United Nations and the Kingdom of the Netherlands Aruba is organizing a conference on Public-Private Partnerships (PPPs) from the 22nd to 24th of March.

7 Oekraïne-referendum

Het raadgevend referendum over het associatieakkoord met Oekraïne is op 6 april 2016.

8 BZ 24/7 bereikbaar voor consulaire hulpvragen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is nu 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op +31 247 247 247 voor praktische tips en consulaire hulpvragen, ook vanuit het buitenland. Naast het nieuwe centrale telefoonnummer, kan dat ook via Twitter (@247BZ) en en de BZ Reis App. Als u de ambassade belt, op +507 280 66 50 wordt u automatisch doorverbonden met het 24/7 Contact Centre in Den Haag.

9 Europese Commissie bezoekt Amsterdam

De start van het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie vormt de aanleiding van een bezoek van de Europese Commissie aan Amsterdam. Op 7 januari ontvangt minister-president Rutte de leden van het Europese Commissie in het Scheepvaartmuseum.

10 Opening Honorair Consulaat in David

De ambassade heeft op vrijdag 4 december 2015 een honorair consulaat geopend voor de provincies Chiriqui en Bocas del Toro. Redenen hiervoor zijn het toenemende kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in deze provincies en de wens van de ambassade om de Nederlandse gemeenschap in Chiriqui en Bocas beter van dienst te zijn.